Dorpsstraat 121A, Zoetermeer

Overview

ID: #5170
Price: € 1.395
Type: Bovenwoning
Contract: Verhuurd/ Let
Location: Zoetermeer
Bathrooms: 1
Bedrooms: 2
Area: 110m2
Rating:

Gelegen in Zoetermeer ligt dit karakteristieke en ruime 3-kamer appartement in de Dorpsstraat. Het appartement heeft een woonoppervlakte van 117 m2, is gebouwd in 1899 en heeft een energielabel E.

Hip wonen in Zoetermeer. Dat kan goed in deze buurt. Dorpsstraat 121-A is gelegen naast de winkelstraat van het Dorp. Dit is een kindvriendelijke buurt met relatief veel gezinnen. De buurt heeft naar verhouding veel jonge inwoners van tussen de 25 en 44 jaar. Verder is het een betrekkelijk rustige buurt gekeken naar de bevolkingsdichtheid.

De woning is goed bereikbaar met veel voorzieningen in de buurt. Gesitueerd op fietsafstand van het centrum van Zoetermeer, loopafstand van een supermarkt en loopafstand van een treinstation. Daarnaast is de dichtstbijzijnde uitvalsweg in de nabije omgeving op slechts 2 minuten rijden.

Indeling: de woning bestaat uit drie kamers waarvan twee slaapkamers. Daarnaast is er een badkamer en een apart toilet te vinden in de woning.

Mooie nieuwe keuken van alle gemakken voorzien.

Via de grote woonkamer is er toegang tot het dakterras met tuinmeubilair

 

ENGLISCH TEXT BELOW

Located in Zoetermeer, this characteristic and spacious 3-room apartment is located in the Dorpsstraat. The apartment has a living area of ​​117 m2, was built in 1899 and has an energy label E.

Hip living in Zoetermeer. That is possible in this neighborhood. Dorpsstraat 121-A is located next to the shopping street of the Village. This is a child-friendly neighborhood with relatively many families. The neighborhood has a relatively large number of young residents between the ages of 25 and 44. Furthermore, it is a relatively quiet neighborhood considering the population density.

The house is easily accessible with many amenities nearby. Located within cycling distance of the center of Zoetermeer, walking distance of a supermarket and walking distance of a train station. In addition, the nearest exit road in the vicinity is only a 2-minute drive away.

Layout:

The house consists of three rooms, two bedrooms. In addition, there is a bathroom and a separate toilet in the house.

Beautiful new kitchen fully equipped.

Through the large living room there is access to the roof terrace with garden furniture

Share...Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someone

General amenities

  • apart toilet
  • dakterras
  • douche
  • gestoffeerd
  • koelkast
  • laminaat
  • Oven
  • vaatwasser
  • wasmachine

Map