Organisatie

HouseConnect Huurwoningbemiddeling is een jong en dynamisch bedrijf in Zoetermeer. Gestart door drie bevlogen ondernemers die allen hun eigen specialiteit en jarenlange ervaring toevoegen in de dienstverlening van HouseConnect.

HouseConnect brengt huurders en verhuurders bij elkaar door actief het aanbod in de huurwoningmarkt en woningzoekenden aan elkaar te koppelen. Zowel iedere huurwoning als iedere woningzoekende krijgt bij HouseConnect een eigen matchprofiel. Op basis van het matchprofiel worden dagelijks connecties gemaakt tussen het beschikbare huurwoningaanbod en woningzoekenden. Aan de hand van de woonwensen van woningzoekenden en ‘bewonerswensen’ van huiseigenaren wordt de ideale connectie gelegd. Vervolgens verzorgen wij desgewenst het gehele traject: van de eerste bezichtiging tot en met de handtekening onder de huurovereenkomst en de oplevering van de woning aan de nieuwe bewoners.

Uiteraard staan wij ook voor u klaar voor contractbemiddeling. Wanneer u als huiseigenaar of verhuurder zelf huurders heeft voor een woning, nemen wij u graag de zorg uit handen voor het opstellen en uitonderhandelen van een solide huurovereenkomst.

Naast huurwoningbemiddeling kan HouseConnect ook zorgdragen voor het actieve beheer van huurwoningen. Hierbij kunt u denken aan:

  • Technisch beheer: het onderhouden, renoveren en volledig verbouwen van woningen
  • Facilitair beheer: optreden als primaire contactpersoon voor verhuurders en huurders

Neem vooral contact met ons op voor meer informatie en de mogelijkheden die wij u kunnen bieden, we gaan graag voor u aan de slag!

Hartelijke groet,

HouseConnect Huurwoningbemiddeling

Share...Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someone