Dunantstraat

Overzicht

ID: #Dunantstraat
Prijs: € 800
Soort Woning: Appartement
Contract: Verhuurd / Let
Plaats: Zoetermeer
Badkamers: 1
Slaapkamers: 3
Oppervlakte: 91m2

Ruim 4-kamer appartement met zonnig balkon (W) gelegen op de 1e verdieping van het middelgrote appartementengebouw in de geliefde woonwijk Driemanspolder, in de directe nabijheid van o.a. winkelcentrum ‘De Vijverhoek’, scholen, gezondheidscentrum, sportaccommodaties, openbaar vervoer (station ‘Delftsewallen’, ‘Zoetermeer’ en bus-opstapplaatsen) en uitvalswegen (A12).

De groene en ruim opgezette woonwijk Driemanspolder is aantrekkelijker geworden met het compleet vernieuwde winkelcentrum De Vijverhoek. Een grote supermarkt biedt volop keuze aan de moderne consument en lokale winkeliers, zoals een vaste visboer, maken het winkelcentrum nog completer en gezelliger. Bovendien is de karakteristieke vijver verplaatst én vergroot en biedt deze extra woongenot voor de wijkbewoners.

Fraaie algemene entree met bellenbord, intercominstallatie en brievenbussen, afgesloten deur naar centrale entree met (vernieuwde) lift en deur naar trappenhuis en bergingen.

Indeling:
Entree, hal (ca. 4 m²) met meterkast en inpandige bergkast, deur v.v. glasseparatie en separatieraam naar tussenhal en deur naar keuken.

Lichte woonkamer (ca. 25m²) met deur naar tussenhal en keuken, brede raampartij en deur naar breed en zonnig balkon (ca. 13m²/W) met vrij uitzicht.

Deur naar dichte keuken (ca. 14m²) v.v. keukenblok in wandopstelling, witte inrichting, kunststof werkblad, opstelplaats keuken- en wasapparatuur en breed raam aan galerijzijde.

Tussenhal (ca. 7m²) met intercom, deuren naar 3 slaapkamers en badkamer. Royale slaapkamer 1. (ca. 13 m²) met inpandige bergkast, gelegen aan galerijzijde. Slaapkamer 2. (ca. 10m²) en slaapkamer 3. (ca. 6m²) beide met raampartijen en gelegen aan balkonzijde.

Badkamer (ca. 3m²) v.v. douche met wastafel, planchet en spiegel en opstelplaats boiler. Separaat toilet v.v. witte wandtegels en handwasbakje.

Goed om te weten!

– Beschikbaar voor max. 12 maanden (eventuele verlenging in overleg)
– Groot balkon met vrij uitzicht op wijkpark
– Centrale ligging nabij winkels, OV en uitvalswegen
– Woonoppervlakte ca. 90m²
– Blokverwarming

Huurprijs is 900 euro per maand excl. g/w/e, incl. servicekosten

Share...Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someone

Algemene Voorzieningen

  • apart toilet
  • balkon
  • douche
  • gestoffeerd
  • koelkast
  • magnetron

Kaart