Dublinstraat 43 (VERKOCHT)

Overzicht

ID: #Dublinstraat 43
Prijs: € 274.500
Soort Woning: Appartement
Contract: Te Koop / For sale
Plaats: Zoetermeer
Badkamers: 1
Slaapkamers: 2
Oppervlakte: 109m2

ROYAAL 3-KAMER APPARTEMENT OP DE VIJFDE ETAGE MET EEN GROOT EN ZONNIG BALKON GESITUEERD OP HET OOSTEN MET FRAAI ZICHT OVER HET PARK.

Zeer centraal gelegen 3 kamerappartement gelegen op de vijfde verdieping met een royale en lichte woonkamer (ca. 48m²), hoofdslaapkamer (ca. 17m²) met aangrenzende badkamer voorzien van separate douche en wastafel, een prima 2e slaapkamer (ca. 13m²), een halfopen keuken voorzien van volledige inbouwapparatuur, een ruim en zonnig balkon op het oosten en een prive parkeerplaats.

De lokatie – City Park Soeterweyde – is uitstekend. Rondom een mooi aangelegd privé-park staan acht urban villas. Vanuit de woonkamer en het balkon heeft u een leuk uitzicht op een waterpartij en groen.
Het Stadshart met winkels, theater, bioscoop, restaurants, terrasjes, bibliotheek etc. is op enkele minuten wandelen, evenals het openbaar vervoersknooppunt Centrum-West (bussen en Randstad Rail). Verder zijn de uitvalswegen goed en direct bereikbaar.
Indeling: Algemeen:
Entree op begane grond met tableau voor bellen (met videofoon installatie) en brievenbussen. De toegangsdeuren zijn elektrisch bedienbaar en zodoende gemakkelijk te openen. Vanuit de binnenhal zijn de afgesloten en ondergelegen parkeergarage en de bergingen te bereiken. Het appartement heeft de beschikking over een eigen parkeerplaats in de afgesloten parkeergarage en een separate berging.

Indeling: Algemeen:
Entree op begane grond met tableau voor bellen (met videofoon installatie) en brievenbussen. De toegangsdeuren zijn elektrisch bedienbaar en zodoende gemakkelijk te openen. Vanuit de binnenhal zijn de afgesloten en ondergelegen parkeergarage en de bergingen te bereiken. Het appartement heeft de beschikking over een eigen parkeerplaats en een separate berging.

Bijzonderheden:
Luxe en goede onderhouden appartementencomplex,
met goede ligging centraal in Zoetermeer.
Totaal woonoppervlak circa 109m2 (inhoud ca. 320m3)
– Elektra 6 groepen + aardlekschakelaar
– CV-ketel Bosch HR, 2012
– VvE actief, circa €210,00 per maand
– Eigen parkeerplaats
– Eigen berging in de onderbouw

Share...Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someone

Algemene Voorzieningen

  • apart toilet
  • balkon
  • berging
  • douche
  • gestoffeerd
  • laminaat

Kaart