Dorpsstraat

Overzicht

ID: #Dorpsstraat
Prijs: € 650
Soort Woning: Appartement
Contract: Verhuurd/ Let
Plaats:
Badkamers: 1
Slaapkamers: 1
Oppervlakte: 44m2

Betaalbaar wonen in het historische Dorpsstraat Nootdorp

Centraal in de charmante en meeste karakteristieke straat van Nootdorp “De Dorpsstraat” wordt het voor starters en één- /tweepersoonshuishoudens eindelijk mogelijk om betaalbaar te komen wonen in “Het Oude Raadhuis”.

De locatie is bijzonder, maar ook het appartement voldoet helemaal aan de moderne tijd. Het appartement is volledig gerenoveerd.  De oppervlakte van het appartement is 30 m² + 14 m² slaapentresol. Totaal dus 44m². De slaapentresol heeft een hoogte van 1.70 cm. In de slaapentresol zit een daklicht voor lichttoetreding. De badkamer is voorzien van luxe uitvoering met draingoot. Het toilet is voorzien van luxe tegels en hangend toilet. Daarnaast een inpandige kastruimte annex wasruimte. In de kelder is een prive parkeerplek voor een fiets. Daarnaast is in kelder ook een collectieve berging (met eigen opbergrek).

De oplevering is komende week. Daarna wordt de keuken erin geplaatst en de muren krijgen scanbehang met wit sauswerk. Tenslotte zal er een lichte laminaat vloer worden geplaatst. De foto’s volgen zsm. Dit betekent dat de woning vanaf 15 oktober a.s. verhuur gereed is.

De straat wordt verder gekenmerkt door een leuke bewoners samenstelling met echte Nootdorpers, veel jonge mensen, levendigheid ook ’s avonds en vaak gezellige activiteiten in de buurt. Een gebied waar je elkaar nog allemaal kent en waar je je snel thuis voelt

De ligging is als uitstekend aan te merken; gelegen in de oude rustieke kern van Nootdorp, maar toch met alle moderne gemakken binnen handbereik waaronder het winkelcentrum “Parade” op loopafstand alsmede de tramverbinding naar Den Haag. Ook ligt deze aantrekkelijke locatie op slechts 5 minuten rijden naar zowel de A12 als de A13!

Huurprijs 650,- euro per maand, exclusief kosten voor gas, water en licht.

Beschikbaar vanaf 15 oktober.

Volledig gerenoveerd, foto’s volgen zsm.

Interesse? Contact mij dan via jason@houseconnect.nl of bel naar 079-3161028.

Share...Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someone

Algemene Voorzieningen

  • apart toilet
  • berging
  • douche
  • gestoffeerd
  • laminaat
  • Oven

Kaart